Lahjoittaa

Meidän Tehtävämme

Johtajuus ja asianajo merkki maailmanlaajuisesti.

Visiomme

Ihmisiä kaikkialla, jotka ovat koulutettuja, inspiroi ja valta olla eettisiä ja myötätuntoinen kansalaisten.

Keitä Me Olemme

Annamme äänen merkki liikkeen tarjoamalla johtajuutta ja asianajo optimoida menestys, mikä vahvempia yhteisöjä. Työmme tukee elinikäistä oppijoita, läpi Periaatteet Luonnetta, luoda ja kertoa oma luonteensa tarinoita.

Mitä Me Teemme

Viime kaksi ja puoli vuosikymmentä Character.org meillä on ollut valtava vaikutus koulut ja yhteisöt.Tarjoamme näyttöön perustuva kehys, toteuttamiseen ja arviointiin luonteen kehittymisen kautta 11 Periaatteiden Tehokkaan Luonne Koulutus. Käytämme tätä mallia kaikkiin meidän ohjelmia ja resursseja, koska sen on osoitettu menestys.

Keskittyminen kehittää luonnetta kouluissa meillä on tunnustettu yli 500 Koulua Luonnetta tehokkaasti integroimalla keskeiset Periaatteet Merkin joukossa lukemattomat opiskelijat ja ylläpitäjät. Ne, jotka osoittavat asioiden hallintaa 11 Periaatteiden kautta tiukka soveltaminen ja arviointi ovat nimetty Koulut Luonnetta kunnia ja toimivat mentoreina muille.

Tavoitteena on auttaa merkin kehittämistä kaikille lapsille, me tuntuu käsittelemme perustava näkökohta, joka auttaa kehittämään nuoria aikuisia ja lopulta, voimakas yhteisöjä.

Tue Työtämme

Meidän ohjelmat on mahdollista avokätistä tukea yritykset, säätiöt ja yksityishenkilöt investoida tehtävämme. Voit auttaa tekemällä lahjoituksen.