Mikä on Merkki Koulutus?

Kattava luonne koulutus käsitellään monia vaikeita kysymyksiä koulutuksen ja samalla kehittää myönteinen koulun ilmapiiri. Se voi olla tehokas missään koulun ympäristössä, kuin maamme Kouluissa Merkki osoittaa. Kasvattajien tästä monipuolisista koulut ovat muuttaneet koulun kulttuurit, vähentää kurinalaisuutta lähetteet, lisääntynyt akateeminen saavutus kaikille oppijoille, kehittynyt maailmanlaajuinen kansalaisia, ja parantunut työtyytyväisyyttä ja säilyttäminen opettajien keskuudessa.

Luonne koulutus sisältää ja täydentää laajan valikoiman oppimisen lähestymistapoja, kuten koko lapsi koulutus -, palvelu-oppiminen, sosiaalinen-emotionaalinen oppiminen ja kansalaiskasvatus. Kaikki jakavat sitoutuminen auttaa nuoria tullut vastuuntuntoinen, huolehtiva, ja edistää kansalaisten.

Koska opiskelijat viettävät paljon aikaa koulussa, meidän koulut tarjoavat kriittisen tärkeä tilaisuus varmistaa, että kaikki opiskelijat saavat tukea ja apua he tarvitsevat saavuttaa täyden potentiaalinsa. Koulut, jotka omaksua luonne koulutus ovat paikkoja, ihmiset haluavat olla, koska ne tuovat esiin parhaat kaikille.

Tehokas kouluissa, merkki koulutus on otettava mukaan kaikki koulun henkilökunta, vanhemmat, opiskelijat, ja yhteisön jäsenet, ja olla osa jokaista koulupäivää. Se on integroitu osaksi opetussuunnitelmaa sekä koulun kulttuuriin. Kun tämä tapahtuu ja koulun yhteisöt yhdistyä kehittää luonnetta, koulut nähdä uskomattomia tuloksia.

Luonne koulutus ei ole uusi—ja se on jotain me kaikki voimme olla samaa mieltä. Se oli tärkeä tavoite ensimmäinen YHDYSVALTAIN julkisten koulujen ja tänään se on määrätty tai kannusti useimmissa jäsenvaltioissa. Nykyinen liike on yksinkertaisesti muistutus koulutus on pitkä historia korostaen yhteisiä arvoja ja luonnetta.